Inscripcions Casal d’estiu 2020

Molt bones famílies!
Abans de res, des de l’Esplai PL desitgem que estigueu totes i tots bé, i que aquest confinament us sigui el més lleu possible.
Nosaltres continuem treballant per a poder seguir amb tota la normalitat una vegada haguem superat aquesta pandemia i tot i que sabem que ara per ara és molt incert, esperem poder arribar a l’estiu amb el màxim de normalitat. Per a poder-ho tenir tot llest i oferir-vos el millor de nosaltres avui obrim inscripcions pel Casal d’Estiu 2020! Per a fer-la, escriviu-nos al nostre correu!
Veure que hem canviat la plataforma per a fer les inscripcions. Comentar-vos que és important que a l’hora d’escollir els horaris per a cada setmana seguiu les indicacions que trobareu al cap de la pàgina corresponent (pas 2). Si teniu qualsevol problema en el procés, envieu-nos un correu, us respondrem ben de pressa!
Haurem d’estar pendents de les notícies i dels comunicats de les institucions per si es veuen afectades les dates del casal i qualsevol canvi que ens pugui afectar us el comunicarem tant bon punt poguem. Lligat amb això, no us demanarem que feu els corresponents pagaments fins a tenir la situació nacional estabilitzada i poguem tornar a la normalitat. Recordeu també que a partir de la 5ena setmana, us apliquem el descompte corresponent al número de setmanes que veniu (si veniu 7 setmanes, un 7% de descompte, etc).
Per qualsevol dubte o qüestió, envieu-nos un correu i mirarem de respondre-us el més bé possible. Moltes gràcies per la confiança i esperem veure-us a l’estiu!
Cartell Casal 2020

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s